Διαδίκτυο

Κατασκευή Ιστοσελίδων &  E-Shop

Κάθε σχεδίαση ιστοσελίδας ή e-shop περιλαμβάνει μια πλήρως ολοκληρωμένη λύση δημιουργίας.  Ξεκινά από την κατοχύρωση του ονόματος domain  name, ακολουθεί η φιλοξενία του ιστοτόπου σας και η σχεδίαση με βάση τις προδιαγραφές που επιθυμείτε. 

Για την ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας σας από όλους τους φυλλομετρητές (browsers) δεν κάνουμε κανένα συμβιβασμό. Γι’ αυτό το λόγο, χρησιμοποιούμε δικούς μας μισθωμένους  servers  ικανούς να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.

Στην κατασκευή του ιστοτόπου σας δεν αναλαμβάνουμε μόνο το δημιουργικό μέρος, αλλά και την προβολή του με διάφορους τρόπους, ώστε να εξασφαλίσουμε την επισκεψιμότητά  του. Εγγυόμαστε ότι το site ή το e-shop που θα δημιουργήσουμε, περιλαμβάνει και την προώθηση της ιστοσελίδα σας η οποία και θα βρίσκεται  στις δύο πρώτες σελίδες αναζήτησης του Google.

Επίσης αναλαμβάνουμε προώθηση της σελίδας σας στα Social Media, Mail Marketing, Search Engines και την Οnline advertising προώθησή της.

Θωρακίζουμε την ιστοσελίδα ή το  e-shop σας από επιθέσεις hackers, ramsonware, denial of service (DOS) κα, κάνοντας χρήση λογισμικών ασφαλείας και firewalls τελευταίας γενιάς ώστε να ανταποκρίνεται  στις δικές μας αυξημένες απαιτήσεις ασφαλείας. Αναλαμβάνουμε τον ρόλο του συμβούλου GDPR για εσάς, γιατί υπογράφουμε και αναλαμβάνουμε ευθύνη για τα project μας. Μια διαφορά από τον ανταγωνισμό που μόνο όσοι γνωρίζουν τους κινδύνους του διαδικτύου θα εκτιμήσουν.

Ζητήστε μας προσφορά για τα πακέτα που προωθούμε, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην φόρμα επικοινωνίας.